- Amur po litewsku
- Amur po rybacku
- Amur w pikantnym sosie
- Babka z ryby
- Bigos łososiowy
- Budyń z ryby
- Dorada faszerowana
- Dorada po tunezyjsku
- Dorada z sosem
- Dorsz duszony z porem
- Dorsz po baskijsku
- Dorsz po grecku
- Dorsz po katalońsku
- Dorsz po kołobrzesku
- Dorsz po krymsku
- Dorsz po włosku
- Dorsz po żmudzku
- Dorsz w cieście kokosowym z curry
- Dorsz w orzechowej panierce
- Dorsz w sezamie
- Dorsz w sosie pomidorowym
- Dorsz w ziołach
- Dorsz zapiekany
- Dorsz zapiekany z porem
- Dorsz ze szpinakiem
- Dorsz z warzywami
- Fileciki rybne w delikatesowym sosie
- Filet rybny na grzance
- Filety rybne z grzybami
- Filety rybne z migdałami
- Filety śledziowe z melonem i ananasem
- Filety z dorsza duszone z pieczarkami
- Filet z dorsza panierowany
- Filet z dorsza w sosie czosnkowym
- Filet z dorsza ze szpinakiem
- Filet z mintaja z serem
- Flądra z grzybami
- Flądra z masłem pomarańczowym
- Flądra z warzywami
- Gołąbki rybne
- Halibut po francusku
- Halibut w warzywach
- Jaja faszerowane szprotkami
- Jajecznica po lęborsku
- Jajka faszerowane kremem z sardynek
- Jajka z kawiorem
- Jesiotr węgierski
- Karp gotowany w mleku
- Karp nadziewany kaszą i grzybami
- Karp pieczony
- Karp pieczony w migdałach
- Karp po chińsku
- Karp w galarecie
- Karp w maśle
- Karp w sosie pieczarkowym
- Karp w śmietanie
- Karp z bakaliami
- Karp ze śliwkami
- Karp z migdałami i miodem
- Karp z pieczarkami w białym winie
- Kergulena pieczona z warzywami
- Klopsiki łososiowe
- Kolorowy pasztet rybny
- Kotlet z leszcza
- Kotlety rybne
- Kotlety rybne z pangi
- Kotlety z tuńczykiem
- Krewetki po królewsku
- Krewetki w panierce
- Krokiety rybne
- Kulebiak z łososiem
- Kulki rybne po żydowsku
- Leczo śledziowe
- Leszcz nadziewany w galarecie
- Lin w galarecie
- Lin z rodzynkami i winem
- Lubelska pasta makrelowa
- Łosoś po lipsku
- Łosoś w białym winie
- Łosoś w majonezie
- Łosoś w porach
- Łosoś w sosie borowikowym
- Łosoś zapiekany z truskawkami
- Łosoś z kolendrą
- Łosoś z masłem ziołowym
- Łosoś z rukolą
- Łosoś z rusztu
- Łosoś z sosem koperkowym
- Łosoś z truskawkami
- Makrela po szwedzku
- Makrela z koperkiem
- Marynowane ruloniki śledziowe z owocami
- Marynowany pstrąg z grilla
- Matiesy w warzywach
- Miętus z grzybami i winem
- Mintaj na słodko
- Mintaj pieczony z papryką
- Mintaj w cieście z pieczarkami
- Mintaj w placku ziemniaczanym
- Mintaj zapiekany z serem
- Mintaj z fasolką
- Miruna z pieczarkami
- Morski omlet po pucku
- Morszczuk w cieście
- Morszczuk z sosem cebulowym
- Mus z sandacza
- Mus z tuńczyka
- Naleśniki z łososiem i szpinakiem
- Naleśniki z łososiem i ziołami
- Naleśniki z tuńczykiem
- Okoń po francusku
- Okoń w warzywach
- Okoń w winie
- Okoń zapiekany
- Pagrus z koperkiem
- Panga marynowana z warzywami
- Panga na czerwonej kapuście
- Panga na pomidorach pieczona
- Panga po grecku
- Panga po włosku
- Panga w cieście
- Panga zapiekana na porach
- Panga z cytryną
- Panga z makaronem
- Panga z pary
- Paprykarz szczeciński
- Pasta z makreli
- Pasta z tuńczyka i jaj
- Paszteciki z matiesami
- Paszteciki z tuńczykiem
- Pasztet kapitański
- Pasztet kołobrzeski
- Pasztet z dorsza i ziemniaków
- Pasztet z łososia
- Pasztet z pangi
- Pączki z makreli
- Pieczeń z ryby
- Pieczona rybka po chełmińsku
- Pieczony dorsz ze słoniną
- Pieczony pagrus
- Pieczony pagrus z parmezanem
- Pierogi z łososiem norweskim
- Pieróg rybny
- Pizza ze szprotkami
- Placuszki rybne
- Płastuga po jawajsku
- Płocie w cebuli
- Płocie w jarzynach
- Potrawka z leszcza
- Pulpety rybne w galarecie
- Pstrągi na bekonie
- Pstrąg pieczony w ziołach
- Pstrąg po królewsku
- Pstrąg po myśliwsku
- Pstrąg po szambelańsku
- Pstrąg w galarecie
- Pstrąg w marynacie śliwkowej
- Pstrąg w migdałach
- Pstrąg w sosie orzeszkowym
- Pstrąg w śmietanie
- Pstrąg z masłem pietruszkowym
- Pstrąg z pieca
- Pstrąg z warzywami
- Pulpety z dorsza po żydowsku
- Risotto z pangą
- Rolada szpinakowa z łososiem
- Rolada z dorsza
- Rolada z soli
- Rolada z wędzonego łososia norweskiego
- Roladki z łososia
- Roladki z pstrąga w białym winie
- Roladki z pstrąga z kurkami
- Rolmopsy na pieczarkach
- Rolmopsy śledziowe
- Ryba duszona z chrzanem
- Ryba pieczona z oregano
- Ryba po angielsku
- Ryba po bałkańsku
- Ryba po chińsku
- Ryba po grecku
- Ryba po japońsku
- Ryba po litewsku
- Ryba po meksykańsku
- Ryba po polsku
- Ryba w cieście naleśnikowym
- Ryba w marynacie
- Ryba w piwnym cieście
- Ryba w pomidorach
- Ryba w serowej panierce
- Ryba w sosie agrestowym
- Ryba w sosie cytrynowym
- Ryba zapiekana w curry
- Ryba zapiekana w sosie chrzanowym
- Ryba z groszkiem
- Ryba z kurkami
- Ryba z pieczarkami
- Rybka po braniewsku
- Rybka po słupsku
- Rybka po żoliborsku
- Rybne szaszłyki
- Sałatka kijowska
- Sałatka piracka
- Sałatka portowa
- Sałatka rybacka
- Sałatka rybna
- Sałatka śledziowa
- Sałatka śledziowa z czerwoną fasolą
- Sałatka śledziowa z grzybkami i papryką
- Sałatka śledziowa z owocami
- Sałatka z dorsza
- Sałatka z makreli
- Sandacz duszony z cebulą
- Sandacz pieczony z kuskusem
- Sandacz po kaszubsku
- Sandacz w białym sosie
- Sandacz w galarecie
- Sandacz w śmietanie z grzybami
- Sandacz z rusztu
- Sandacz z sosem maślano-cytrynowym
- Sardynki na makaronie
- Sardynki z nadzieniem ziołowym
- Smażona flądra
- Smażony karp
- Smażony karp kresowy
- Sola duszona
- Sola smażona
- Sola w cieście
- Sola w serowej panierce
- Sola w sosie carskim
- Sola w sosie cytrynowym
- Suflet kalafiorowy z łososiem
- Suflet owocowy ze szprotkami
- Suflet z dorsza
- Szczupak faszerowany
- Szczupak po krakowsku
- Szczupak po polsku
- Szczupak w czerwonym winie
- Szczupak w sosie rodzynkowym
- Szczupak w śmietanie
- Szparagi z łososiem i warzywami
- Szprotki z sosem czosnkowym
- Śledzie imbirowe
- Śledzie po białostocku
- Śledzie po cygańsku
- Śledzie po flamandzku
- Śledzie po japońsku
- Śledzie po łebsku
- Śledzie po sułtańsku
- Śledzie po węgiersku
- Śledzie po wrocławsku
- Śledzie po żydowsku
- Śledzie radziwiłłowskie
- Śledzie smażone
- Śledzie w marynacie
- Śledzie w pelerynie
- Śledzie w pomarańczach
- Śledzie w sosie śmietankowo-czosnkowym
- Śledzie w śmietanie
- Śledzie zawijane w oleju
- Śledzie z bakaliami
- Śledzie z cynamonem
- Śledzie z grzybami
- Śledzie z jabłkiem
- Śledzie z migdałami i śliwkami
- Śledzie z ostrym sosem
- Śledzie z rodzynkami
- Śledziowe koreczki
- Śledź marynowany z fasolą i jabłkiem
- Śledź norweski z mango
- Śledź norweski z marynowanymi grzybami
- Śledź norweski z pieczonymi warzywami
- Śledź pod pierzyną
- Śledź po kaszubsku
- Śledź w mandarynkach
- Śledź w oleju
- Śledź w śmietanie
- Śledź z jabłkami
- Tatar kapitański
- Tatar śledziowy
- Tatar z łososia
- Tatar z pstrąga
- Tilapia z sosem koperkowym
- Torcik śledziowy
- Tortilla z tuńczykiem
- Tosty z tuńczykiem i cukinią
- Troć w cieście
- Tuńczyk po sopocku
- Tuńczyk w cieście
- Tuńczyk w sosie królewskim
- Tuńczyk z makaronem
- Turbot z warzywami
- Twarożek rybny
- Wędzona ryba w sosie musztardowym
- Węgorz po szlachecku
- Węgorz po tokijsku
- Węgorz w cieście
- Węgorz w galarecie
- Węgorz z pieczarkami
- Włócznik z koperkiem
- Wyborna sałatka rybna
- Zakąska z łososia
- Zapiekane filety rybne
- Zapiekane roladki z łososia
- Zapiekanka bałtycka
- Zapiekanka rybna
- Zapiekanka śledziowa
- Zapiekanka ze szpinakiem, rybą i żółtym serem
- Zapiekanka z solonym śledziem
- Zapiekany węgorz